Gyorskeresés

Ország:

Feliratkozás hírlevélre

Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe:
Az Ön címe:

Utazási utalvány

 Vásároljon kis összegű utazási utalványokat,  gyűjtsön velünk a nyárra! Részletekben gyűjtse össze nálunk az út árát!

Az összeget Ön határozza meg. Nálunk bármikor beváltható, bármilyen útra, bármelyik hazai utazás szervező útjára.BRAVO TRAVEL UTAZÁSI UTALVÁNYT ADJON AJÁNDÉKBA!


Karácsonyra, születésnapra, névnapra, ballagásra, esküvőre az ajándékozás nem könnyű feladat. Szeretne kellemes meglepetést szerezni családtagjainak, barátainak, üzleti partnereinek, illetve munkatársainak? Adjon ajándékba egy felejthetetlen utazást! Ideális ajándék mind cégek, mind magánszemélyek részére! Lepje meg őket BRAVO TRAVEL UTAZÁSI UTALVÁNNYAL!

 -  -  -


-Interneten is megrendelheti utazási utalványát, úti célját megválaszthatja, és otthonról vagy akár munkahelyéről egy gombnyomással a fizetést átutalással is elintézheti.

-Névre szóló, de kérésre átruházható.

-Bárhova felhasználhatja az utalványt a nálunk lefoglalt bármely hazai utazásszervező útjára. Fizethető vele: repülőjegy, belföldi és külföldi egyéni szállás, szervezett üdülés, síút.

-Biztos öröm a meglepetésben, hiszen az ajándékozott döntheti el, mikor utazik, és hol tölti el szabadságát.

-Az utazási szolgáltatás igénybevételekor az utalvány összegével csökkentjük a befizetendő összeget. Az utalvány kizárólag utazásra használható fel, készpénzre át nem váltható.

-A Bravo Travel Utazási Utalvány egy évig érvényes, bármilyen útra beváltható irodánknál.

-Az utalvány értéke bármekkora összegű lehet, Ön által meghatározott összegben, akár már 5.000 Ft-tól is.Online megrendelés estén kérjük az alábbi adatokat megadni szíveskedjen! Az utalvány összege, az ajándékozott neve. Esetleg kísérő szöveg, idézet, vagy kép, melyet szeretne feltüntetni az ajándék utazási utalványon. 
Megrendelhető ITT.

 

 -

Kiemelt ajánlataink