Gyorskeresés

Ország:

Feliratkozás hírlevélre

Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe:
Az Ön címe:

Utas vélemények

Rólunk írták, mondták

Kedves Látogatónk!

Megtisztelő lenne számunkra, ha Vendégkönyvünkben az útjainkról kialakított véleményét másokkal is megosztaná néhány sorban. Az elismerő szavakat hálásan köszönjük; a kritikákból tanulni fogunk. Üzenetét, véleményét ide várjuk: info@bravotravel.hu!

Köszönettel
Bravo Travel csapata

Első Óbudai Általános Iskola
"Köszönetet szeretnénk mondani a nagyon kedves, gyors és rugalmas ügyintézésért. A bécsi buszos osztálykirándulás tökéletesen sikerült.  Legközelebb is a Bravo Travel irodát választjuk majd!" G.E.

T. Éva  
Kedves Utazási Iroda

Köszönetet szeretnénk mondani legutóbbi nyaralásunk miatt. Csak úgy mint eddig most is Önökkel utaztunk, nagyon jól éreztük magunkat, a programokkal és az ellátással meg voltunk elégedve. Mi már jártunk Bulgáriában és nekünk eddig nem volt jó tapasztalatunk, ezért örülök, hogy Önökre hallgattunk a szállás kiválasztásánál.

Ui: Várom a hírleveleiket :)!

GS és BA
Ezúton szeretnénk köszönetet mondani az Önök által ajánlott rodoszi nyaralásért. Biztosan felejthetetlen marad az a pár csodálatos nap, amit az Önök jóvoltából eltölthettünk ezen a varázslatos helyen. Mindennel nagyon meg voltunk elégedve: a szállásunk éppen az volt,amire e neten is rátaláltunk: kedves, családias hely: barátságos személyzettel, csodás kőrnyezetben. A telepített idegenvezetőnk is kedves, jól felkészült volt. Igyekezett minél több érdekességet megmutatni, sok információval ellátni. Emellett jutott időnk autóval is kirándulásokat tenni, no és persze fürödni a tengerben, ami lenyűgöző volt.
Még egyszer köszönet érte!
További szép napot!
                 Üdvözlettel: GS és BA

B. András 2009-08-21
Gratulálok az újra szerkesztett honlaphoz, mely sokkal könnyebben kezelhető és jól áttekinthető és ami nagyon fontos: naprakész. Egyébként kollégáim és én magam is számos alkalommal utaztunk Önökkel, messzemenően elégedettek voltunk a utazásszervezéssel és az ügyintézéssel.

Az eddigi tapasztalataink alapján a jövőben is igényt tartunk az iroda munkájára.

M. Eszter
A nyaralás nagyon jól sikerült, remekül éreztük magunkat!
Szicília fantasztikus hely, bár kell egy pár nap, hogy hozzá tudjon lassulni az ember a szicíliai emberekhez!
Trappeto szuper választás volt. Ha legközelebb mennénk, akkor se választanánk más helyszínt!
Köszönöm a nyaralással kapcsolatos segítségét!
Továbbra is szívesen olvasom irodájuk hírleveleit!
Üdvözlettel,
M Eszter

M. Judit és D. Zoltán
A nyaralás No.1. volt minden tekintetben! Maximálisan meg voltunk elégedve a szállodai szobánkkal - ellátással (reggeli, vacsora), stb. A spanyolok fantasztikusak és a tenger is gyönyörű volt (kellően meleg és szuper nagy hullámokkal teli).
Jövőre egészen biztosan újra a BravoTravel -t választjuk!
Köszönettel és Szíves Üdvözlettel:
M. Judit, D. Zoltán

Kovács I
Mindenképp örök élmény volt az utazás, remekül éreztük magunkat. Először voltunk Mallorcán, de valószínűleg nem utoljára =)
A szervezéssel sem volt semmi gondunk, minden simán ment, nem ütköztünk semmilyen problémába az út során, teljesen elégedettek vagyunk =)
Üdvözlettel:
KI

Zs és P 2013. február

Köszönjük Velencei karneválra a kirándulást, hihetetlen élmény volt vonattal leutazni oda. Köszönjük a sok információt, amit kaptunk. Nagyon szép élményekben volt részünk! Hamarosan megkeressük a Bécsi úttal kapcsolatban az irodát,  ajánlani fogom mindenkinek. Üdvözlettel: Zsuzsa és Péter


Folyamatos feltöltés alatt! :)

Bravo Travel...mindig jó választás, ha utazni szeretne!
Olcsón? Kedvező árakon utazna? Böngésszen last minute ajánlataink között!
www.akciosnyaralasok.hu

Kiemelt ajánlataink