Gyorskeresés

Ország:

Feliratkozás hírlevélre

Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe:
Az Ön címe:

Bemutatkozás

Bravo Travel…mindig jó választás!


 -
Sok szeretettel köszöntjük Önt oldalunkon! Böngéssze oldalainkat és válasszon kedvére! Már 9 éve állunk rendelkezésükre, így kiterjedt partnerkapcsolataink és tapasztalataink révén nyugodtan bízza ránk Magát!

Foglalja le utazását nálunk az Interneten! Több, mint 90 utazási iroda ajánlata 1 helyen, ugyanazon az áron, mint a szervező irodánál! Osztrák és német utazásszervezők útjait is lefoglalhatja nálunk felár nélkül! Online foglalás non stop.

Megérdemelt nyaralását tervezi? Ezentúl nem érdemes emiatt utazási irodákat hívogatnia, vagy személyesen befáradnia, különböző weboldalakat átnéznie, sok-sok katalógust átlapoznia…Elég, ha csak megtekinti  http://www.AkciosNyaralasok.hu utazási portálunkat, ahol széles a választék és kedvezőek az árak!

Egy helyen több megbízható utazási iroda ajánlatát tudja összehasonlítani és lefoglalni otthonról kényelmesen és gyorsan. Egységes és átlátható formában tekintheti meg a buszos és repülős üdülések és körutazások kínálatát. Természetesen partnereink ajánlatát azonos áron fizetheti be nálunk, nem teszünk rá semmilyen felárat. Sőt, az aktuális akciókat és törzsutas kedvezményét is igénybe veheti nálunk. Így időt, energiát és pénzt takaríthat meg velünk.

Stabil, megbízható háttérrel rendelkezünk, és természetesen leinformálható Online utazási Iroda vagyunk. Engedélyszámunk: U-000840, mely megtekinthető a Magyar Kereskedelmi és Engedélyezési Hivatal (www.mkeh.hu) weboldalán.

Az internet segítségével online intézheti a foglalását a kívánt utazás kiválasztásától az utazási okmányok átvételéig, hozzánk be sem kell fáradnia, ha nincs rá ideje. Telefonon és e-mailben is felvesszük Önnel a kapcsolatot az információk miatt, majd minden utazási dokumentumot e-mailben küldünk el Önnek.

Utazzon el a melegbe telelni vagy a hegyekbe síelni! Nálunk minden utat megtalál. Bízza ránk utazásának ügyintézését az Interneten, mi egy leinformálható és megbízható Utazási Iroda vagyunk, minden szükséges engedéllyel és szakmai tudással rendelkezünk. A kiválasztott utazást lefoglalhatja akár hétvégén is otthonról! Hétvégén is elérhetőek vagyunk!

Szolgáltatásaink:

Baleset, -Betegség, -Poggyászbiztosítás
Utazásunk szervezésekor elengedhetetlen, hogy gondoljunk arra is, mi történik, ha ellopják, vagy elhagyjuk útiokmányainkat, esetleg kisebb - nagyobb sérüléseket szenvedünk. Mindenképpen ajánljuk bármilyen külföldi utazás megkötéséhez, hiszen csekély összeg fejében megkímélheti magát a drága orvosi költségek megtérítésétől, illetve 0-24 órán át elérhető magyar nyelvű segítséget kap. Akkor is javasoljuk a BBP biztosítás megkötését, ha EU tagállamokba is utazik, mivel csak az európai egészségbiztosítási kártya kiváltásával is csak sürgősségi ellátást vehet igénybe, és sok helyen önrészt is kell fizetni, illetve bizonyos egészségügyi intézményekben vagy térségekben nem lehetséges a térítésmentes sürgősségi ellátás sem!

Online repülőjegy és szállás értékesítés
Foglaljon nálunk repülőjegyet gyorsan, olcsón és egyszerűen, kényelmesen akár otthonról is! Szálláshelyet biztosítunk belföldön és külföldön egyaránt.

Utazási Utalvány
Ajándékozza meg szeretteit és barátait BRAVO TRAVEL Utazási Utalvánnyal! Ajándékozzon egy felejthetetlen utazást!

Akciós utak adatbázisa
Akciós utak, akciós utazások, akciós nyaralások, last minute utak, olcsó utak...
A Bravo Travel utazási iroda ajánlatösszesítő oldalán egyszerűen összehasonlíthatja az utazási irodák ajánlatait, beleértve a last minute és akciós utazásokat, városlátogatásokat, körutazásokat, síutakat.
Az oldalon számos hazai és külföldi utazásszervező cég utazását tekintheti meg, a kiválasztott utat le is foglalhatja online ugyanazon az áron, mintha a szervező irodánál venné meg utazását.
Ha érdeklődni szeretne bármelyik ajánlatról, kérjük, adják meg az út neve alatt található útazonosító számot, a gyorsabb ügyintézés érdekében!
www.akciosnyaralasok.hu Áttekinthető  és jó minőségű a kínálat, széles a választék, ahol gyorsan és egyszerűen összehasonlíthatja az utazásszervezők árait, teljes körű szállás leírásokat találhat  és  egyszerűen, gyorsan lefoglalhatja a megfelelő utazást. A Bravo Travel kizárólag megbízható, megfelelően biztosított utazási irodák kínálatát értékesíti.

Akciós Nyaralások Klub, Aktiv pihenés Klub, Sí és Snowboard klub
Blog, fórum, fotók, videók. Nem kell mást tennie, mint regisztrálnia a klubunkba!

Utazási hírlevél
Iratkozzon fel utazási hírlevelünkre! Kéthetente küldjük ki az aktuális akcióinkat. Leiratkozni a hírlevelünk alján található linkre kattintva bármikor lehet. Érdemes feliratkoznia a Bravo Travel hírlevélre, mert az utazásokkal kapcsolatos híreket, leírásokat, bel- és külföldi konkrét ajánlatokat kaphat. Nyereményjátékokat hirdetünk meg, melyen értékes nyereményeket sorsolunk ki.

Online ajánlatkérés
Hogy ne keresgéléssel teljen a az ideje, ajánlatkérő sablonunk kitöltésével írja meg nekünk, hogy  mikor utazna, hova, és mennyi időre, sőt még a tervezett utazás értékét is megadhatja. Mi pedig elküldjük Önnek a legjobb ajánlatokat. Írjon nekünk munkatársaink szívesen állnak rendelkezésére.

Online csoportos utakra való jelentkezés / megrendelés
Online katalógusunkból könnyedén kiválaszthatja az Önnek legmegfelelőbb ajánlatot és azonnal, akár hétvégén is az Interneten lefoglalhatja otthonról!

Társítás
Az irodánk vállalja egyedülállók részére utastárs keresését, ha előtte regisztráltatják magukat, vagy előre jelzik utazási szándékukat.

Utazási hírek és cikkek csokorba szedése
Az alábbi cikkeket szeretnénk figyelmükbe ajánlani:
Szuper jó ötlet, utazáshoz ruha és táska egyben, Winter Sun Travel Outfit /Forrás: TTG Hungary/
Hogyan győzzük le az utazási stresszt? /Forrás: Piac és Profit/

Folyamatosan töltjük az utazással kapcsolatos érdekes cikkeket!

Foglalja le utazását nálunk az Interneten online! Sikeres foglalást és gondtalan utazást kívánva maradunk tisztelettel!
Üdvözlettel: Bravo Travel csapataCégadatok:
Cégnév: Bravo Travel Kft.
Bankszámlaszám: CIB Bank Zrt. 10700488 - 44781503 - 51100005
MKEH regisztrációs szám: U-000840

Befizetés külföldről:

Bank neve: CIB Bank Zrt.
Bank címe: H - 1027 Budapest, Medve u. 4-14.
Swift kód: CIBHHUHB
IBAN számlaszám:
Bravo Travel Kft.  HU13 1070 0488 4478 1503 5110 0005

Elérhetőség:
Székhely és levelezési cím: 1041 Budapest, Lőrinc u. 21-23.
Ügyeleti Mobilszám, hívható hétvégén is: +36-30/970-8573
E-mail cím: info@bravotravel.hu
Web: www.bravotravel.hu
Web: www.akciosnyaralasok.hu
Web: www.akciossiutak.hu - Jogi nyilatkozat

A honlapokon található információk rendszeresen módosulnak, frissülnek. A honlapon szereplő képek csak tájékoztató jellegűek, előfordulhat, hogy a valóságban az ábrázolt tájak, környezet, tárgyak, épületek, épületrészek, berendezési tárgyak stb. másképpen néznek ki, mint a fotón. A www.AkciosNyaralasok.hu oldalon található utazási ajánlatok nem minősülnek ajánlattételnek, minden esetben, a visszaigazolásban található részvételi díj az érvényes ár. A weboldalra feltöltött információk tartalmazhatnak hiányos vagy hibás adatokat, melyért a Bravo Travel nem vállal felelősséget! A Bravo Travel oldalain szerepelő külső oldalakra vonatkozó linkek, hirdetések tartalmáért, az ott fellelhető információkért felelősséget nem vállal.

Személyes adatok védelme:
A Bravo Travel tudomására jutott személyes adatot a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény rendelkezései szerint kezeli, az így tudomására jutott adatokat nem adja el, nem teszi közzé vagy harmadik fél számára elérhetővé.

A www.BravoTravel.hu és a www.AkciosNyaralasok,hu utazási portálon található bármely információ másolása, felhasználása csak a Bravo Travel engedélyével történhet!

Kiemelt ajánlataink